¡Consulta nuestros catálogos!

La guia més gran de maneres d’estalviar en els medicaments amb recepta

La guia més gran de maneres d’estalviar en els medicaments amb recepta

Taula de contingutsEls principis principals de la reducció dels costos de medicació – Kaiser permanent Examineu aquest informe sobre 11 maneres d’estalviar en els medicaments amb recepta: viure a bon preuLes nostres 4 maneres d’estalviar diners en medicaments amb recepta i reduir els PDF de costosAlgunes declaracions incorrectes conegudes sobre 8 maneres d’estalviar en receptes – Taleris Credit Union

Actualment s’ofereixen diversos medicaments destacats, però antics, s’ofereixen genèricament o potser sense recepta (OTC); èmfasi en l’obtenció d’aquestes opcions d’estalvi de costos. Popular però barat que actualment s’emmagatzema a la botiga de drogues inclou: Descobreix la teva assegurança. Per exemple, estudieu el vostre «copay de nivell» al lloc d’Internet de la pòlissa d’assegurança o oferiu -los una trucada i demaneu sobre els nivells del vostre pla.

Moltes estratègies tenen 10 $, 15 $ o 25 $ COPAYS per als https://catalunyafarm.com/viagra-soft-sense-recepta/ medicaments genèrics (primer nivell) o «escollits» (2n tarifa), així com fins a 35 dòlars, 50 dòlars i fins i tot 100 $ COPAY fàrmacs (tercera taxa). L’assegurança bastant habitualment “agradarà” un o dos medicaments específics en una classe de medicina perquè poden obtenir -la a un ritme addicional amb negociacions.

Podeu accedir a la majoria de formularis de drogues de la companyia d’assegurances als seus llocs d’internet. Si encara no esteu segur del que us pot costar un medicament, truqueu al vostre proveïdor d’assegurances i també consulteu sobre els còpies per a la vostra recepta. El vostre farmacòleg, a més.

La guia més gran de 10 maneres d’estalviar en els medicaments amb recepta: Clark Howard

No us perdeu el vostre medicament a causa del cost, si podeu ajudar -lo. per comprendre la cobertura de la vostra assegurança i obtenir -la per beneficiar -vos de la manera adequada. Permet que el vostre metge i també farmacòleg enteneu que preferiu els medicaments de copats reduïts i també els genèrics quan siguin factibles. Col·laboraran amb vosaltres per localitzar una teràpia amb un pressupost.

Tenint en compte que pagueu un percentatge de la despesa completa, el cost total va reduir, la part reduïda de la coassegurança que pagueu. És possible que la vostra cobertura d’assegurança no pagui els medicaments OTC, però normalment és menys car que pagar un preu complet per una recepta.

Obteniu més informació sobre i utilitzeu si teniu 65 anys o més. Segons la FDA, 5 de cada 6 individus de 65 anys i més prenen almenys un medicament, i també prop de la meitat de tots els majors prenen tres o més drogues. Això es pot acumular seriosament.

8 maneres d’estalviar en receptes – Taleris Credit Union per a Dummies

Utilitzant la cobertura de l’assegurança de la part D Medicare alternativa, els còpies solen ser simplement 5 o 10 dòlars. Podeu registrar -vos amb el sistema de suport de Medicare per demanar preocupacions, compartir punts de vista i mantenir -vos al dia amb la informació actual. Obteniu més informació a Medicare. Gov. per a medicaments amb recepta si pagueu més aviat un copay.

Comproveu els costos més baixos, però també parleu amb el vostre farmacèutic que pugui descobrir una manera de disminuir la despesa per mantenir -vos com a pacient completament satisfet., així com les al·lèrgies, de manera que el millor és mantenir totes les receptes en una botiga de drogues quan sigui factible.

Poden utilitzar codis promocionals de copay de baix cost o sense cost per a determinats medicaments. També podeu posar -vos en contacte amb RX, ajuda.

La millor estratègia per utilitzar per a les 6 millors targetes de descompte amb recepta del 2022

Deute de la imatge: E-Magineart. Com considereu parlar amb el vostre professional mèdic per veure si tenen els medicaments amb recepta. Normalment, els metges sens dubte tindran exemples de mida completa que poden transmetre, concretament per a medicaments de manteniment com els inhaladors de l’asma bronquial o els fàrmacs de pressió arterial alta. Aquests poden ser productes de marca que encara no tinguin una oferta genèrica, així que pregunteu al vostre professional mèdic si sens dubte podreu substituir un comú quan sigui necessari.

Deja un comentario